Afgelopen week - Reisverslag uit Willemstad, Curaçao van Melanie Dinther - WaarBenJij.nu Afgelopen week - Reisverslag uit Willemstad, Curaçao van Melanie Dinther - WaarBenJij.nu

Afgelopen week

Blijf op de hoogte en volg Melanie

16 September 2012 | Curaçao, Willemstad

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie me allemaal volgen en regelmatig reageren op mijn verslag.

Hier is alles goed en ik ben nu gewend aan mijn leventje hier.
Mijn stage bij heb ik het ook goed naar me zin en vanaf maandag kan ik ook lekker met mijn stage opdrachten aan de gang. Mag voor een klant een hele inrichting plan gaan maken voor hun huis.

Donderdag zijn we naar De Tijd geweest. Hier was het eerst een uur gratis drinken voor de studenten en daarna nog met een aantal door naar Bermuda. Nog even door feesten. Maar het was een gezellig avond geweest. Vrijdag ochtend stond ik natuurlijk weer fris en fruitig op mijn werk. 's Middags was ik vrij en ben ik naar het strand toe geweest. Lekker gezwommen en op het strand bedje liggen zonnen en even slapen.

Nu zit ik lekker in een ressort bij een huisgenoot van mij. Even lekker luxe maar morgen heb ik gewoon weer mijn kamertje in de Nieuwstraat.

xx

• 16 September 2012 - 08:13

Mariet:

Hoi Melanie,
    Fijn dat jij het zo naar je zin hebt daar!!!! Tuurlijk lezen wij jouw verslagen, wij willen wel weten hoe het mettjouw gaat daar!!! Hier is alles oké met ons !!!!
    Gr. Xxxx

• 16 September 2012 - 20:54

Christie:

Hallo Melleke,

Natuurlijk Lees ik alles van je wat dacht je dan ik wil goed op de hoogte blijven hè en weten wat me te wachten staat als ik bij je op bezoek kom.
    Ik speek je snel weer.
    Liefs mama xxx

• 16 September 2012 - 22:23

Miranda:

...... en heb net ook even naar je foto's gekeken, wauw, wat mooi. Je lijkt Megan wel, kunnen jullie er ook wat foto's opzetten zodat we wat minder jaloers worden?

Geniet er maar lekker van!

Groetjes uit het vandaag ook zonnige Schijndel

• 16 September 2012 - 23:20

Lizé:

Hà Mel
    Dus je gaat aardig wensen daar en iedere week stappen het kan niet op
    Ik maar werken kom net thuis.
    ALS ik van de week ń keer rond 2uur thuis Ben gaan we ń keer face time maar dat word altijd donderdag
    Nou werk ze weer deze week en tot lees
    Gr lize

• 18 September 2012 - 08:47

Sjaan:

ben jij daar op vakantie?

groetjes

• 18 September 2012 - 21:24

Lisa Voets:

Ha Melanie!
    Leuk om te lezen dat je t goed naar je zin hebt daar!
    Mis je de Jumbo nog niet een kleinnnn beetje haha?
    Wij jou wel in ieder geval!

Nog veel plezier daar, geniet ervan meid!

X

• 18 September 2012 - 21:41

Melanie Van Dinther:

Hee Lisa

De Jumbo hoef ik hier niet te missen. In bijna iedere supermarkt heb je Jumbohuismerk.
    Maar de gezellig collega's mis ik natuurlijk wel!!!

xx

• 19 September 2012 - 16:42

Mariet:

Wat een mooie foto's!!! De winkel ziet er mooi uit!!! En jouw kamer zo netjes opgeruimd!!! Is dat altijd zo!!!
    Groetjes vanuit Schijndel!!!!

• 19 September 2012 - 18:24

Janine:

Hee Mellie,

Wat ziet dat er allemaal goed uit joh!! Wat is dat genieten!! Ook je stage plek ziet er goed uit, erg modieus allemaal!! Top!! Ben je al bij Pleincafe geweest, ik ben benieuwd.. Nou meid, geniet er nog van en we horen het wel weer..

JANINE

• 21 September 2012 - 09:20

Esther En Bertie:

He melanie,
    Hoe is het daar in curacau.
    Je voelt je er volgens mij al aardig thuis.
    Zullen je ook gaan volgen.
    groetjes en geniet er van
    Bertie en Esther