Lekker weekje vakantie - Reisverslag uit Willemstad, Curaçao van Melanie Dinther - WaarBenJij.nu Lekker weekje vakantie - Reisverslag uit Willemstad, Curaçao van Melanie Dinther - WaarBenJij.nu

Lekker weekje vakantie

Blijf op de hoogte en volg Melanie

24 Oktober 2012 | Curaçao, Willemstad

Voor de genen die ons mam, Jeffrey, Edje, Suus, Alice en Mieske nog niet gezien of gesproken hebben . Dit hebben ze de afgelopen week meegemaakt. Zo kun je makkelijk mee praten.

Dinsdagavond ben ik samen met Megan eerst naar het huisje wezen kijken en de boodschappen opgeruimd. Daarna zijn we naar Hato gegaan om ons mam, Jeffrey, Edje, Suus, Alice en Mieske op te halen van het vliegveld. We hebben nog gezellig zitten kletsen in hun huisje.

Woensdagochtend ben ik weer naar ze toe gegaan. Ze waren toen allemaal al erg vroeg wakker en toch kunnen ontbijten zonder die lekkere verse broodjes die ze eigenlijk wilde hebben.
We zijn hun auto op wezen halen en nog even naar mijn stagebedrijf wezen kijken.
’s Middags zijn we naar Jan Tiel gegaan. Hier moesten we de trip naar klein Curaçao betalen en hebben we heerlijk aan het strand gelegen, in de zee gezwommen en in het krabbe zwembad gedobberd zo al Alice en Mieske die noemen. ’s Avonds hebben we lekker gegeten bij Zanzibar.

Donderdagochtend zijn we op bezoek geweest bij Megan haar stage. En daarna lekker toeristische over de pontjes brug gelopen en wat gewinkeld in Punda.
’s Middags hebben we lekker aan het strand gelegen bij Cabana Beache. In de zee zijn we nog wezen snorkelen. Ik wist niet dat daar zelfs mooie vissen zaten.
’s Avonds ben ik samen met mama, Jeffrey en Megan bij Plein Cafe wezen eten.

Vrijdagochtend kwamen ze mijn al vroeg ophalen. We moesten namelijk om 7.15 verzamelen om met de boot naar Klein Curaçao te gaan. Hier hebben we ’s ochtend best veel regen gehad. Maar de meesten bleven toch lekker snorkelen in de zee. Daar was het warmer dan op de kant. Tussen de middag moesten we terug naar de boot hier hadden we een lekkere BBQ. Daarna zijn we weer gaan snorkelen. We hebben veel vissen en een aantal schildpadden gezien Mieske heeft nog op een banaan gezeten en is daar mee de zee over gescheurd. Toen de zon lekker begon te schijnen en we even lekker op het strand lagen moesten we al weer terug naar de boot om naar huis te gaan.
’s Avonds zijn we wezen eten bij Piriat Bay.

Zaterdagochtend zijn we naar Sea Aqeruim gegaan om dolfijnen zwemmen te reserveren voor Mieske en mij. ’s Middags om 2 uur hadden ze nog plek voor twee personen. Dus we zijn met z’n alle daar gebleven en hebben daar een rond gekeken en gewacht tot dat het 2 uur was.
En toen was het eindelijk 2 uur. Eerst kregen we instructies. Er werd wat verteld over de dolfijnen en vervolgens mochten we het water in. We kregen alle maal een ritje (aan de vinnen van de dolfijn hangen) we kregen een kusje, een handje en we mochten omstebeurt een de dolfijnen laten zingen, zwaaien, ronddraaien of spetteren. Tussen door mochten we met de dolfijnen zwemmen en ze aaien.
’s Avonds hebben we hebben we lekker gegeten en de foto’s en het filmpje van het dolfijnen zwemmen bekeken.

Toen ik zondag ochtend wakker werd regende het super hard. Megan en ik hadden rond 10 uur afgesproken bij ons mam en de rest. We zouden dan verder gaan en een rondje Westpunt doen. Dus vol goede moed liep ik naar beneden met al mijn spullen. Tot dat ik uitglee op de trap en ik beneden lag. Mijn elleboog lag een beetje open en mijn knie (waar ik nu nog steeds veel last van heb). Nadat het weer wat beter werd zijn we richting Westpunt gereden. We hebben even gekeken bij de kleine knip en bij de grote knip zijn ze even gaan zwemmen en snorkelen. Daarna zijn we door gereden naar Cas Abou en hebben daar nog lekker aan het strand gelegen en in de zee gezwommen, gesnorkeld en gedobberd.
’s Avonds zijn we met z’n alle nog lekker wezen eten bij de Tropen. Waarna we allemaal ons buikje vol hadden.

Maandag ochtend zijn we nog even wezen shoppen in Punda. En Alice heeft hier een super mooie gala jurk gekocht. Dan heeft ze zeker iets speciaals. ’s Middags zijn we naar Daaibooibay gegaan en hier genoten van ons laatste dagje zee en strand.
’s Avonds wilde we gaan eten bij de heren maar hier was alles vol en zijn we pizza wezen eten bij de pizza hut.

Dinsdag hebben we aan het zwembad bij Saint Tropes gelegen. En Alice was niet uit het water weg te krijgen. Eindelijk een zwembad! En geen vissen!!! Daarna hebben we de auto nog terug gebracht. Ze hebben alle spullen in gepakt en nog snel iets gegeten. Rond kwart voor 6 zijn we naar Hato toe gegaan. Na dat ze de koffers in hadden geleverd hebben we nog lekker een ijsje gegeten, en toen moesten we toch echt afscheid van elkaar gaan nemen.
Om 21.00 uur vlogenen ze terug en vanochtend rond 7.00 uur Antilliaanse tijd (NL 13.00) zijn ze veilig geland. Ik ben vandaag weer met mijn stage begonnen en dan zit de vakantie er weer op voor ons.

• 24 Oktober 2012 - 22:27

Hetty Vd Oever:

Hallo Melanie,

Zoals ik het lees hebben jullie je eigen prima vermaakt maar ik had ook niet anders verwacht. Nou zijn wij aan de beurt nog 14 dagen en dan kunnen jullie ons verwelkomen we hebben er alemaal zin in. Heb je moeder nog niet gesproken want ze gingen vanavond al meteen weer uit eten. Maar ga er morgen heen en dan hoor ik het wel en dan zal ik ook nog wel foto's te zien krijgen hoop ik. Fijn dat jullie een geslaagd weekje gehad hebben. Gr en tot over 14 dagen xxx

• 24 Oktober 2012 - 22:45

Susanne Etc.:

Hoi melleke, nogmaals hartstikke bedankt voor de geweldige tijd die we met jou hebben gehad op Curaçao. We hebben een fantastisch weekje gehad.
    Dikke kus van ons allemaal
    Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 24 Oktober 2012 - 22:51

Mariet:

Hoi Melanie, ik ben blij met je verslag, heb jullie mam wel aan de telefoon gehad, maar niet meer geweest, ze was moe en wou naar bed, dus dat wordt morgen.
    Fijn dat jullie zo'n geslaagde week hebben gehad, had ook niet anders verwacht. Ga morgen even luisteren.beterschap met je knie!!!
    Gr. Vanuit Schijndel xxxx

• 25 Oktober 2012 - 09:23

Lizé:

Ha Mel
    Fijn dat je zo snel het verslag schrijft weten we al veel voordat ik jullie mam zie.
    Was al aan de deur geweest maar ze waren er nog niet .
    Jammer van de regen maar fijn dat het allemaal leuk is geweest.
    Hopelijk gaat het met je knie ook snel beter want je zult op stage ook veel moeten lopen.
    Groetjes en tot schrijfs

• 25 Oktober 2012 - 11:29

Christie:

Hoi Melleke,
    Goed dat je het verslag erop hebt gezet kan ik niets meer vergeten te vertellen want nu weten ze het, ik heb de was al acht de rug en ben het aan het drogen ga nu naar de jumbo want ook hier is het gewone leven weer begonnen. Zorg goed voor jezelf en rust maar lekker een paar dagen uit zodat je het weekend er weer tegen aan kunt.
    liefs van je moeder xxx

• 29 Oktober 2012 - 09:07

Esther En Bertie :

Hoi melanie
    Leuk om je verslag te lezen en dat jullie het zo leuk hebben gehad.
    O wat mooi met die dolfijnen wat zijn het toch mooie beesten.
    Nou beterschap met je knie en geniet nog van de tijd dat je daar bent.
    Groetjes esther en Bertie

• 29 Oktober 2012 - 09:07

Esther En Bertie :

Hoi melanie
    Leuk om je verslag te lezen en dat jullie het zo leuk hebben gehad.
    O wat mooi met die dolfijnen wat zijn het toch mooie beesten.
    Nou beterschap met je knie en geniet nog van de tijd dat je daar bent.
    Groetjes esther en Bertie

• 30 Oktober 2012 - 14:59

Sanne:

Heeej Melanie!

Wat een gewedige vakantieweek heb je gehad zeg met iedereen! Hele leuke dingen gedaan, en met dolfijnen gezwommen!! HOE GAAF:D! Word er toch wel jaloers van als ik telkens weer je verhalen lees en waar jij lekker een half jaar aan het leven bent! Je hebt nu alweer een week stage erop zitten.. Vakantie is voorbij! Maar ik denk dat je nog meer dan genoeg kunt nagenieten van die leuke momentjes, en natuurlijk uitkijken naar de leuke momenten die ook nog gaan komen! Geniet ervan meid!! Hier regent het nu en het is ongeveer 9 tot 10 graden, al flink aan het afkoelen dus! Haha en geniet er daarom maar extra van, maar denk ook een keertje aan hier haha:p.
    Beterschap nog met je knie!! Hoop dat het al wat beter gaat! En tot je volgende verhaal:).

Liefs Sanne

• 30 Oktober 2012 - 14:59

Sanne:

Heeej Melanie!

Liefs Sanne

• 16 December 2012 - 13:22

Ome Ge En Annie.:

Hoi melanie.Bedankt voor de leuke mail.Wat een fijne week was dat toch. We wensen je nog een mooie tijd toe.Bij deze fijne kerstdagen en een heel mooi 2013 toegewenst uit een regenachtig Schijndel.
    Groetjes Ome Ge en Annie.Doeiiii.